КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Рокитнянська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 16:36

    Головна » 2013 » Листопад » 12 » Відкриття Ольшаницького навчально-виховного об'єднання "Загальноосвітня школа I ступеня-дитячий садок"
    13:21
    Відкриття Ольшаницького навчально-виховного об'єднання "Загальноосвітня школа I ступеня-дитячий садок"
         11 вересня голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття Ольшаницького навчально-виховного об'єднання "Загальноосвітня школа I ступеня-дитячий садок", який знаходиться на території 20 арсеналу інженерних військ. Відкриття нового освітнього закладу стало можливим за сприяння і безпосередньої участі командира Ольшаницької військової частини Сергія Євстаф'єва, військовослужбовців, педагогічного та батьківського колективів. Звертаючись до присутніх на святі, Анатолій Йосипович зазначив, що сьогодні влада активно працює над реалізацією економічних реформ, соціальних ініціатив Президента України, зокрема програми "Київщина без окраїн", мета якої – перетворення регіону на територію економічного зростання та інтенсивного розвитку соціальної сфери. Особлива увага приділяється гармонійному розвитку підростаючого покоління. Свідченням цьому є будівництво і відкриття нових навчальних, дошкільних та спортивних закладів. Директору школи Лідії Миколаївні Нечипоренко Анатолій Йосипович вручив Грамоту Київської облдержадміністрації. Голова адміністрації Сергій Вахній та голова районної ради Світлана Осінська відзначили Грамотами військовослужбовців, які взяли активну участь у будівництві нового освітнього закладу.
         Як і годиться, на свято йдуть не з порожніми руками. Тож, від голови облдержадміністрації школярі отримали комплект меблів для чотирьох класів. Голова правління групи компаній ЗАТ "Сільгосппродукт" Юрій Бондарчук подарував набір меблів для їдальні, народний депутат України Олександр Онищенко передав сучасну електроплиту. Керівництво району та Ольшаницький сільський голова подарували класні дошки. Вихованці дитсадка отримали від губернатора області та очільників району іграшки та м'ячі.
         Урочисто перерізавши стрічку, Анатолій Йосипович та всі присутні оглянули приміщення новозбудованої школи-саду. Далі голова облдержадміністрації поспілкувався з військовослужбовцями та жителями військової частини. Про справи в освітній галузі поговорив із директорами навчальних закладів Рокитнянського району. Також губернатор ознайомився з роботою котельні, що працює на альтернативних видах палива. По завершенню свята командир військової частини Сергій Євстаф'єв ознайомив очільника області з 20-им арсеналом інженерних військ. А. Присяжнюк відвідав і православний храм, що знаходиться на території військової частини. 
    Переглядів: 600 | Додав: adminrok | Рейтинг: 0.0/0
    Рокитнянська районна організація © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz